Welkom op de site van HB Fitness | Gesloten i.v.m. Corona-virus!! x

Aanbod

HB Fitness heeft een uitgebreid aanbod van groepslessen en individuele sportactiviteiten. Als lid kun je gebruik maken van al deze lessen en activiteiten.

Het is algemeen bekend dat sporten gezond is voor lichaam en geest, mits het op een verantwoorde manier gebeurt. Dit kan onder persoonlijke begeleiding, jouw eigen personal trainer voor jong en oud.

Vitaal plus is een groepsles die bestaat uit spierverstevigende en houdingverbeterende oefeningen. Tijdens deze Vitaal Plus les worden er vooral grondoefeningen gedaan, die zorgen voor soepele gewrichten.

Deze intense interval training voor jong en oud op motiverende muziek is een combinatie van bokszak training waar alle technieken van het (kick)boksen aanbod komen. Het is de ideale manier om de grondbeginselen van deze verdedigingsport onder de knie te krijgen, op je eigen niveau, zonder interactie met andere mensen.

Total Body Workout omvat zoals de naam al doet vermoeden een workout voor heel het lichaam met de nadruk op core, dit is de foundation voor alle trainingen. Total Body Work Out staat in het teken van functioneel trainen.

Short, Leveled, Interval, Mixed training. Dit is het nieuwe effectieve en verslavende high intensity trainingconcept. Echte fitheid, op een atletische manier, maar dan wel voor alle niveau’s toegankelijk!! Het is gebaseerd op circuittraining en zorgvuldig ontworpen om zowel kracht- en cardioconditie te trainen, maar ook het functioneren in het dagelijkse leven.

Fitness zal ook bij senioren de lichaamssamenstelling positief beïnvloeden. Het lichaamsgewicht en vetmassa neemt af en de spiermassa neemt toe. Spiercontouren zien er ook anders uit dan ‘vetcontouren’.

Bij rugscholing (of rugtraining zoals dit ook wel wordt genoemd) leer je veilig jouw rug te gebruiken. Rugklachten, hoeveel komen ze voor? Iedereen krijgt er vroeg of laat wel een keer mee te maken.

Cardio Fitness is een vorm van fitness waarbij het trainingsprogramma afgesteld wordt op de gemeten hartslag. Het doel is om door middel van verschillende trainingen een constante hartslag aan te houden, om zo conditie op te bouwen of om af te vallen.

Pilates is een oefenmethode ontwikkeld door Joseph Pilates, afkomstig uit Duitsland. De Pilates methode is een fysiek bewegingsprogramma, ontworpen om te stretchen, verstrekken en het lichaam te balanceren.

Circuittraining is een leuke manier van fitnessen onder toezicht. Onder begeleiding van een fitnessinstructeur maak je een tocht door de hele fitnessruimte,

Ben je beperkt in jouw bewegingen, of moet je weer op krachten komen na een operatie of blessure? Dan ben je bij onze medisch fitnesslessen aan het juiste adres.

Wat ooit eens begon met trainen op bankjes, opdrukken, optrekken, trainen met handgewichtjes, etc., is vandaag de dag uitgegroeid tot een zeer uitgebreide sport, met de daarbij behorende, steeds verder ontwikkelende, toestellen.

Kickboksen is een vechtsport waarbij zowel de handen als de benen mogen worden gebruikt. De sport kent zijn oorsprong in Japan en de Verenigde Staten, waar het begin jaren zeventig populair werd. In de U.S.A. is het kickboxen ontstaan als systeem om verschillende stijlen vechtsporters zich met elkaar te laten meten.