Welkom op de site van HB Fitness | Gesloten i.v.m. Corona-virus!! x

Info

Openingstijden HB Fitness

De reguliere openingstijden zijn hieronder weergegeven.

Ochtend Middag
Maandag 09:00 – 12:00 16:00 – 21:30
Dinsdag 09:00 – 12:00 16:00 – 21:30
Woensdag 09:00 – 12:00 16:00 – 21:30
Donderdag 09:00 – 12:00 16:00 – 21:30
Vrijdag 09:00 – 12:00 16:00 – 21:00
Zaterdag 09:00 – 12:00 Gesloten
Zondag 09:00 – 12:00 Gesloten

Kijk voor eventuele afwijkende openingstijden bij Actueel.

HB Fitness

Lidmaatschap

Enkele veel gestelde vragen m.b.t. het lidmaatschap:

Hoe kan ik lid worden?

Kom voor een gratis proefles naar HB Fitness en maak kennis met de sportschool, de sport zelf en de instructeurs. Wanneer je besluit om lid te worden vraag dan bij de instructeur/ instructrice naar het inschrijf formulier. Dit inschrijfformulier dien je in te vullen, te ondertekenen en in te leveren bij de instructeur/ instructrice .

Het inschrijfgeld á € 17,50 en de borg voor een clubcard á € 5,00 dient bij inschrijving te worden voldaan. Tevens dient de eerste contributie te worden voldaan. De overige contributie wordt maandelijks via een automatische incasso van jouw bankrekening afgeschreven.

Hoe kan ik mijn lidmaatschap opzeggen?

Jouw lidmaatschap kan alleen schriftelijk worden opgezegd door middel van een opzegformulier dat bij de instructeur/ instructrice van HB Fitness te verkrijgen is. Dit formulier dient ter plaatse te worden ingevuld en moet worden afgegeven aan de instructeur/ instructrice .

Opzegging kan alleen persoonlijk en met inachtneming van een opzegtermijn van 1 kalendermaand. Voorbeeld: je zegt op tussen 1 maart en 31 maart. De contributie dient te worden voldaan tot en met april.

Andere vormen van opzegging, bijvoorbeeld mondeling, telefonisch of een zelf opgestelde brief worden niet verwerkt!

Waarvoor is het inschrijfgeld?

Het inschrijfgeld is eenmalig en is een bijdrage in de te maken administratieve kosten en voor het maken van een persoonlijke clubcard. Het inschrijfgeld bij HB Fitness bedraagt € 17,50. Voor de clubcard wordt verder € 5,00 borg in rekening gebracht.

Een andere vraag?

Wanneer je andere vragen hebt dan kun je ons te allen tijde bereiken via het contactformulier.

Tarieven HB Fitness

Per 1 januari 2019 gelden de volgende tarieven:

1 x per week 2 x per week Onbeperkt
Individueel € 22,50 € 29,50 € 34,00
Gezin: 3 personen € 80,00
Gezin: 4 personen € 90,00
Gezin: 5 personen € 100,00
Persoonlijke begeleiding
Alle sporten toegestaan
Medisch fitness € 28,50

Individueel (1 x per week)

Individueel (1 x per week) geeft je de mogelijkheid voor het sporten eens per week. Hierbij kun je gebruik maken van alle lessen, sporten en faciliteiten van HB Fitness. Daarnaast kun je rekenen op persoonlijke begeleiding in een informele sfeer.

Individueel (2 x per week)

Individueel (2 x per week) geeft je de mogelijkheid voor het sporten tweemaal per week. Hierbij kun je gebruik maken van alle lessen, sporten en faciliteiten van HB Fitness. Daarnaast kun je rekenen op persoonlijke begeleiding in een informele sfeer.

Individueel (onbeperkt)

Individueel (onbeperkt) geeft je de mogelijkheid voor onbeperkt sporten. Hierbij kun je gebruik maken van alle lessen, sporten en faciliteiten van HB Fitness. Daarnaast kun je rekenen op persoonlijke begeleiding in een informele sfeer.

Gezin 3 personen (onbeperkt)

Sporten voor het gehele gezin! Met maximaal 3 personen kun je onbeperkt sporten. Hierbij kun je gebruik maken van alle lessen, sporten en faciliteiten van HB Fitness. Daarnaast kun je rekenen op persoonlijke begeleiding in een informele sfeer.

Gezin 4 personen (onbeperkt)

Sporten voor het gehele gezin! Met maximaal 4 personen kun je onbeperkt sporten. Hierbij kun je gebruik maken van alle lessen, sporten en faciliteiten van HB Fitness. Daarnaast kun je rekenen op persoonlijke begeleiding in een informele sfeer.

Gezin 5 personen (onbeperkt)

Sporten voor het gehele gezin! Met maximaal 5 personen kun je onbeperkt sporten. Hierbij kun je gebruik maken van alle lessen, sporten en faciliteiten van HB Fitness. Daarnaast kun je rekenen op persoonlijke begeleiding in een informele sfeer.