Lidmaatschap

Lidmaatschap

LIDMAATSCHAP BIJ HB FITNESS

Op deze pagina beantwoorden we enkele veel gestelde vragen m.b.t. het lidmaatschap bij HB Fitness. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact op via het contactformulier.

Kom voor een gratis proefles naar HB Fitness en maak kennis met de sportschool, de sport zelf en de instructeurs. Wanneer je besluit om lid te worden vraag dan bij de instructeur/ instructrice naar het inschrijf formulier. Dit inschrijfformulier dien je in te vullen, te ondertekenen en in te leveren bij de instructeur/ instructrice .

Het inschrijfgeld á € 17,50 en de borg voor een clubcard á € 5,00 dient bij inschrijving te worden voldaan. Tevens dient de eerste contributie te worden voldaan. De overige contributie wordt maandelijks via een automatische incasso van jouw bankrekening afgeschreven.

Jouw lidmaatschap kan alleen schriftelijk worden opgezegd door middel van een opzegformulier dat bij de instructeur/ instructrice van HB Fitness te verkrijgen is. Dit formulier dient ter plaatse te worden ingevuld en moet worden afgegeven aan de instructeur/ instructrice .

Opzegging kan alleen persoonlijk en met inachtneming van een opzegtermijn van 1 kalendermaand. Voorbeeld: je zegt op tussen 1 maart en 31 maart. De contributie dient te worden voldaan tot en met april.

Andere vormen van opzegging, bijvoorbeeld mondeling, telefonisch of een zelf opgestelde brief worden niet verwerkt!

Het inschrijfgeld is eenmalig en is een bijdrage in de te maken administratieve kosten en voor het maken van een persoonlijke clubcard. Het inschrijfgeld bij HB Fitness bedraagt € 17,50. Voor de clubcard wordt verder € 5,00 borg in rekening gebracht.

Wanneer je andere vragen hebt kun je ons altijd bereiken via de contactpagina.